Jegyvásárlás Online kérdőív

Mozart


MŰSORVÁLTOZÁS: A varázsfuvola

opera

MŰSORVÁLTOZÁS: A varázsfuvola

2023. augusztus 4. (tervezett esőnap: 2023. augusztus 5.)

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Csokonai Nemzeti Színház - Debrecen tájékoztatja tisztelt nézőit, hogy az augusztus 4-re, a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadára meghirdetett A varázsfuvola című előadás megtartása előre nem látható akadályokba ütközött, így az nem rendezhető meg. Helyette a Coopera A kékszakállú herceg vára című produkcióját láthatja a közönség az eredeti időpontban, amelyre A varázsfuvolára megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek.  Amennyiben ezzel a lehetőséggel a vásárlók nem kívánnak élni, az elmaradó produkcióra megváltott jegyek árát 2023. augusztus 4-ig visszaigényelhetik.

Bartók klasszikus művét, A kékszakállú herceg vára című előadást tekinthetik meg a nézők az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, amely az erdélyi származású, UNITER-díjas Zakariás Zalán rendezésében, Bocskor-Salló Lóránt művészeti vezetése mellett jött létre. Az operaelőadás arra tesz kísérletet, hogy a férfi és női lélek önállóan is érvényes sajátosságait, és azok komplex kapcsolatát bemutassa, feltárja és értelmezze. A szerző születésének 140. évfordulójára készült produkcióban a két főszerepet a Magyar Állami Operaház magánénekese, a 2022/2023-as évad Kamaraénekese, Szántó Andrea mezzoszoprán és a Liszt-díjas, érdemes művész Molnár Levente bariton alakítja. A nemek kapcsolatának szimbolikáját mélyíti az előadásban, hogy a szólisták zenei kíséretét egy férfi és egy női művész szólaltja meg, két hangszeren, a szegedi előadás közreműködői Várhalmi Vera és Szüts Apor zongoraművészek lesznek. A nem mindennapi látványvilággal bíró produkcióban klasszikus értelemben vett díszlet helyett erős, a szerző által megfogalmazott jelrendszerekre épülő vizuális világ szolgálja és formálja egésszé a zene szövetét.

A kékszakállú herceg vára című produkciót az érdeklődők megtekinthetik A varázsfuvolára megváltott belépőikkel, vagy előre megváltott jegyeiket visszaválthatják a vásárlás helyszínén. Az új előadás, egyfelvonásos lévén, technikai akadályok vagy rossz idő esetén a 35. percénél vagy annál későbbi félbe szakadás után tekinthető megtartottnak.  Az online jegyvásárlók az előadás kezdési időpontjáig, 2023. augusztus 4. 21.00 óráig az alábbi hivatkozás segítségével nyilatkozhatnak, ha a jegyek árának visszatérítését kérik. Az erre igényt benyújtó online vásárlók részére az InterTicket 30 napon belül utalja vissza az összeget a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlára. A személyesen jegyet váltók a jegyvásárlás helyszínén augusztus 4-ig, megvásárolt belépőiket leadva igényelhetik vissza az összeget rendes nyitvatartási idő szerint. A Fesztivál Jegyirodában erre augusztus 4-én 18.00 óráig, az Újszegedi Szabadtéri Színpad helyszíni jegykiadó pultjában 21.00 óráig van lehetőség.

Szereposztás

Megosztom


További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás