Jegyvásárlás Online kérdőív

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra


Találkozások

koncert

07. | 31.

Találkozások

2024. július 31. 21.00

Július 31-én az Újszegedi Szabadtéri Színpad ad helyet Tóth Vera: “Találkozások” című koncertjének, ahova Vera-ahogy a cím is súgja-olyan előadóművészeket hívott meg maga mellé, akik ugyan különböző stílusban képviselik magukat, de egy estére a jazz, a blues, a crossoverek világába csöppenhetnek majd.

Vera hitvallása az, hogy a zenehidak építésével tartható fenn igazán a minőségi muzsika hangja, így bizton állítja, hogy nyugodtan össze lehet ereszteni sokféle énekest, zenészt a színpadon, hogy csodát alkossanak együtt és külön-külön is.

Bátor törekvéseit olyan zenekarok támogatják, mint a Budapest Jazz Orchestra és a Danubia Zenekar, akik a sztárvendégek mellett csodálatos kíséretükkel emelik majd az est színvonalát.

Fellép Vera egyik kedvenc duettpartnere, Rab Gyula tenor, a müncheni Gärtnerplatz Theather operaénekese és Horváth Charlie, a magyar könnyűzenei élet legkarcosabb hangú, élő legendája. A fellépők sora nem ér véget az énekesekkel. Zenél még Duka László prímás-hegedűművész is, és mivel Vera előszeretettel ad teret a tehetséggondozásnak, ezért elhívta Laci fiát, a mindössze 13 éves Duka László Jr. zongoraművészt is, aki csodálatos zongorajátékával varázsolja majd el a nagyérdeműt.

Szeretettel hívunk mindenkit egy szép, zenei ízkavalkádra, ahol lélekmelengető, klasszikus dallamok keverednek, popzenével, blues-zal, swinggel és elegáns jazz motívumokkal.

Szereposztás

Megosztom


További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás