Kérdőív Jegyvásárlás

Váltsa be még ma szabad felhasználású jegyét a Szegedi Szabadtérire!

Váltsa be még ma szabad felhasználású jegyét a Szegedi Szabadtérire!

Június 24-én veszi kezdetét a szegedi nyár egyik legjobban várt esemény-sorozata, a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az ország legnagyobb csillagtetős színháza idén is valódi Broadway hangulatot varázsol a városba, a legnagyobb hazai sztárokkal. A produkciókra már a SZÉP- kártya bármely zsebéből van lehetőség jegyeket váltani.

Bár a koronavírus első hulláma a Szegedi Szabadtéri Játékok tavalyi Dóm téri évadát is elsodorta, a korábban megvásárolt belépők nem vesztek el. A közönség szabad felhasználású jegyekre cserélhette azokat, melyek a 2021-es évad tetszőleges előadására válthatók be. A Játékok azonban felhívja a figyelmet, hogy a szabad felhasználású jegyek nem érvényesek automatikusan az idei produkciókra, beváltásukra a REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodában, vagy a szegediszabadteri.hu oldalon, az Információk menüpontnál van lehetőség, augusztus 22-ig.

Újdonság, hogy mostantól, aki telefonon foglal helyet a Szabadtéri bármely idei előadására, otthonról, kényelmesen, akár online is meg tudja vásárolni jegyeit. A foglalás után a rendszer egy visszaigazoló e-mailt küld, melyen keresztül megváltható a korábban foglalt belépő.  Emellett személyesen, a REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodában vásárolt jegyeket már SZÉP-kártyával is lehetőség van megváltani, bármely zsebből.  

Ne maradjon le a 90 éves Szegedi Szabadtéri Játékok legszebb csillagfényes estéiről! A világhírű produkciókra jegyek még kaphatók online és személyesen a REÖK-ben!

Megosztom

2021. június 15.


Forgalmi változások a Dóm téri helyszín környékén

Augusztus 1-jén újabb forgalmi változások lépnek érvénybe a Híd utca felújítása miatt, melyek befolyásolják Dóm téri játszóhelyünk megközelíthetőségét is!

2021. július 30.

Részletek

Közlemény

Kedves Vendégeink!

2021. július 10.

Részletek

COVID-19 Információk

Kedves Közönségünk!

2021. július 03.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Tim Rice - Andrew Lloyd Webber

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera

07. | 02., 03., 04., 09., 10.
Jegyvásárlás

Magyar Állami Népi Együttes

Tánc-Ünnep

néptánc, koncert

07. | 23.
Jegyvásárlás

Juhász Levente - Szente Vajk - Galambos Attila

Puskás, a musical

musical

07. | 17., 18.
Jegyvásárlás