Jegyvásárlás

Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára

Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára

A Szegedi Szabadtéri Játékok is csatlakozik a streaming szolgáltatást nyújtó intézményekhez. Elsőként nagysikerű Moliére-komédiánkat, az Úrhatnám polgárt tesszük online is hozzáférhetővé a közönség számára január 18-tól.

Egy felkapaszkodott parvenü, aki mindent megtesz azért, hogy többnek lássák, mint ami valójában. Ismerős a történet? Moliére Úrhatnám polgára olyan örökérvényű emberi tulajdonságokat mutat be és tesz nevetségessé, mint a kapzsiság, a törtetés és a sznobizmus, így nem véletlen, hogy két évadon keresztül, 2018-ban és 2020-ban is elsöprő sikert aratott nézőink körében.

A produkció uraskodó főhősét Balog József, „barátját” Dorante grófot Sorbán Csaba, míg Jourdain feleségét Sebők Maya alakítja. Jakab Tamás a filozófus-narrátor figuráját ölti magára, Barnák Lászlót az udvarló, Cléonte, Borsos Beátát a grófnő, Farkas Andreát, a szolgáló, míg Kosztolányi Józsefet Covielle, Cléonte inasa és a „vakvezető” szerepében láthatja a közönség. A Herczeg T. Tamás rendezte humorral teli komédiát nemcsak a népszerű szegedi színészekből álló szereplőgárda, de Parti Nagy Lajos utánozhatatlan nyelvi leleményei, Szirtes Edina „Mókus” különleges zenei világa, és a Bianca Imelda Jeremias által megálmodott látványos jelmezei is felejthetetlenné teszik.

 

Az online megtekinthető produkcióra az alábbi jegytípusok válthatók meg az online-szegediszabadteri.jegy.hu linken: 

Jegy1 (egyedül megtekinthető): 3.900 Ft

Jegy2 (több személy megtekintheti): 7.000 Ft

Pártolói jegy: 10.000 Ft

 

Az előadás 2021. január 18. 19:00 órától 2021. január 24. éjfélig tekinthető meg.

A jegyvásárláskor megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik, mely tartalmazza a megvásárolt tartalom linkjét. Az előadás a linkre kattintva érhető el.

 

Részletes információt a jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi linkre kattintva olvashat, a „Streaming szolgáltatás” című bekezdésben. 

 

Megosztom

2021. január 14.


AKÁRKI az interneten

2021. február 10.

Részletek

Herczeg Tamás sajtóközleménye

2021. január 19.

Részletek

Az ország legdinamikusabban fejlődő színháza a Szegedi Szabadtéri

2020. december 10.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Tim Rice - Andrew Lloyd Webber

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera

07. | 02., 03., 04., 09., 10.
Jegyvásárlás

William Shakespeare

Sok Hűhó Semmiért

vígjáték

07. | 23., 24.
Jegyvásárlás

Alan Menken - Glenn Slater

Apáca Show

musical

07. | 30., 31.
08. | 01.
Jegyvásárlás