Jegyvásárlás

István, a király - négy helyett öt estén át!

István, a király - négy helyett öt estén át!

Újabb előadásnapon tűzi műsorára az István, a királyt 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok. Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját a korábban meghirdetett dátumok mellett augusztus 18-án is láthatja majd a Dóm téri közönség.

Negyven év telt el azóta, hogy először színre vitték legnagyobb nemzeti rockoperánkat Szegeden; és tíz, mióta utoljára láthatta a művet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége. Az István, a király rajongói és a Szabadtéri kedvelői így kitörő lelkesedéssel fogadták az ikonikus előadás visszatértének hírét. Az érdeklődést tovább fokozza, hogy az István, a király egy nagy sikerrel bemutatott színrevitellel, Novák Péter izgalmas megoldásokkal teli, ötletes rendezésében, és kiváló színművészeket és énekeseket felvonultató sztárszereposztásban érkezik hazánk legnagyobb szabadtéri színpadára 2024 augusztusában.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel a Szegedi Szabadtéri Játékok ezért még egy alkalommal műsorára tűzi a Zikkurat Produkció előadását. A komoly várakozást kiváltó rockopera augusztus 10., 11. 19. és 20. mellett augusztus 18. estéjén is színpadra kerül a Dóm téren. Az új előadásnapra is megkezdődött a jegyértékesítés, és akárcsak a többi produkció és az István, a király többi napja esetében, erre az alkalomra is jegyet válthatnak az érdeklődők személyesen a szegedi Fesztivál Jegyirodában vagy az Interticket országos irodai hálózatának helyszínein, és online is a Szegedi Szabadtéri Játékok webes felületén. Bármelyik opció igénybevételekor lehetőség nyílik SZÉP-kártyás fizetésre is; sőt, ajándékutalványt is vásárolhat, aki Szabadtéri-élménnyel lepné meg szeretteit, ám rájuk kívánja bízni az előadás-választást.

A címszerepben Koltai-Nagy Balázzsal, Koppány szerepében Baricz Gergővel, valamint olyan további nagyszerű ének- és színművészek, mint Sena Dagadu, Horányi Juli, Borbély Richárd, Köteles Leander, Kardos-Horváth János és Herczku Ágnes közreműködésével autentikus és kirobbanó előadás várja az István, a király nézőit. A Szörényi Levente és Bródy János modern klasszikussá vált rockoperáját új köntösbe bújtató látványról a Szabadtéri Játékokon 30 éve részt vevő Tóth Kázmér kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott díszlete, és a Gizellaként színre is lépő Horányi Juli jelmezei gondoskodnak majd.

Megosztom

2023. december 01.


Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren

Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2023. november 28.

Részletek

Meghirdette Dóm téri évadát a Szegedi Szabadtéri Játékok

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-es, nagyszínpadi előadásaira. A Dóm téren a világhírű zongoraművész, Péter Bence nagykoncertje a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, a Szabadtéri önálló produkciójában a Rebecca és az Ezeregy éjszaka musicalek, valamint az István, a király rock-opera várja a közönséget.

2023. szeptember 28.

Részletek

Így zárult a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as évada

Lezárult a 2023-as Szegedi Szabadtéri Játékok. 17 különböző program, számos teltházas este, rekord bevétel, kiváló meghívott és önálló produkciók, köztük egy ősbemutató is színpadra került a nyári fesztivál két helyszínén, az Újszegedi és a Dóm téri Szabadtéri Színpadokon.

2023. augusztus 28.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Péter Bence Live

koncert

06. | 28.
Jegyvásárlás

Geszti - Monori - Tasnádi

Ezeregy éjszaka

world musical

07. | 05., 06., 07., 12., 13.
Jegyvásárlás

Kunze - Lévay

Rebecca

musical

07. | 26., 27., 28.
08. | 02., 03.
Jegyvásárlás