Jegyvásárlás

Nyerj francia álomutazást a Szegedi Szabadtéri Játékokkal!

Nyerj francia álomutazást a Szegedi Szabadtéri Játékokkal!

A Szabadtéri nemcsak a nyarat teszi feledhetetlenné - játssz velünk, és nyerj partnereddel őszi kiruccanást a szerelem, a művészet és a bohém Nouvelle Vague-életérzés szülőföldjére!

Látogass el Franciaország szívébe: fedezd fel a fények városát, Párizst, merítkezz meg a kultúra, a gasztronómia, a szerelem fővárosának összetéveszthetetlen hangulatában!
Nincs más dolgod, mint helyesen megadni a Szegedi Szabadtéri Játékok bármely 2024-es előadására szóló jegyed vonalkódjának sorszámát és személyes adataidat 2024. április 15. és május 5. között, és Tiéd lehet az idén 30 éves Z(s)EPPELIN Utazási Iroda nyereménye: egy négynapos, hároméjszakás kirándulás két fő részére szállodai elhelyezéssel, repülőúttal. Sorsolás: május 8-án!

Nevezés: https://szegediszabadteri.hu/hu/survey/index/nyeremenyjatek-parizsi-utazas


Sok szerencsét – vár Párizs!

Megosztom

2024. április 15.


Statisztaválogatót tartott a Szegedi Szabadtéri Játékok

Meghallgatáson vettek részt a Szegedi Szabadtéri Játékok Rebecca-bemutatójának leendő statisztái. Tihanyi Ákos koreográfus a hétvégén találkozott a legígéretesebb jelentkezőkkel, akik közül kikerülnek majd, akik részt vehetnek a Béres Attila rendezésében debütáló Lévay-Kunze musicalben a Dóm téren.

2024. május 27.

Részletek

Új színpaddal épül-szépül az Újszegedi Szabadtéri Színpad

Hamarosan készenáll az évadkezdésre a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpada, amely felújított padozattal várja idei fellépőit. A munkálatokról Barnák László főigazgató és Várkonyi Miklós műszaki vezető sajtóbejárás keretében számolt be.

2024. május 22.

Részletek

Ismét Superbrands díjas a Szegedi Szabadtéri Játékok

Harmadik alkalommal is kitüntette a Superbrands független szakértőkből álló Bizottsága a Szegedi Szabadtéri Játékokat. 2011 és 2022 után a Fesztivál idén is a legsikeresebb, erős szakmai hitellel bíró hazai márkák egyikének bizonyult.

2024. május 21.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás