Jegyvásárlás

Ismét Superbrands díjas a Szegedi Szabadtéri Játékok

Ismét Superbrands díjas a Szegedi Szabadtéri Játékok

Harmadik alkalommal is kitüntette a Superbrands független szakértőkből álló Bizottsága a Szegedi Szabadtéri Játékokat. 2011 és 2022 után a Fesztivál idén is a legsikeresebb, erős szakmai hitellel bíró hazai márkák egyikének bizonyult.

Idén huszadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.
Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A tavasszal odaítélt díjak átadására novemberben, a hagyományos Superbrands Gála keretében kerül majd sor.

2024-ben már huszadik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a Szegedi Szabadtéri Játékokat is érdemesnek találta a Superbrands 2024 védjegy viselésére. Az idén harmadik alkalommal elnyert elismerés fontos visszajelzés a Fesztivál számára, amely azt igazolja, a több, mint kilencvenéves hagyományokat és a modern szórakoztatás követelményeit ötvöző, értékteremtő programsorozat törekvéseit nemcsak évről évre visszatérő nézői és a színházi közösség, hanem a versenyszféra elismert szakmai képviselői is díjazzák.

Az újfent kitüntetett Szabadtéri Játékok idei eseménysorozata hamarosan kezdetét veszi. Az Újszegedi Szabadtéri Színpad programja június 16-án indul a Tiszavirág Néptáncegyüttes A mi mesénk című, nagyszabású gálájával; a Dóm téren pedig elsőként június 24-én az Ajándékkoncert és június 28-án Péter Bence a Szegedi Szimfonikus Zenekarral közös live-koncertje örvendezteti meg a közönséget. A nagyszínpadon műsorra kerül még az Ezeregy éjszaka world musical, a debütáló Rebecca és az István, a király is. Az Erzsébet Ligetben található, újszegedi játszóhely exkluzív zenei kínálatában érkezik a Nouvelle Vague, de sztárokat felvonultató Dixieland-gála, Csókkirály rock’n’roll show, Margaret Island-koncert és „Kálmán Imre – 120 perc a Föld körül” operett-show is vár a zenerajongókra. Koncz Zsuzsa és Halász Judit mellett fellép majd Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra a Találkozások című esttel; Hrutka Róbert pedig Szegezdi Róbert, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Cserhalmi György, Udvaros Dorottya, Für Anikó és Gubik Petra közreműködésével emlékezik Cseh Tamásra a „Csönded vagyok” című emlékkoncerten. A színházi előadások sorában Az Őrült Nők Ketrece musical, a Válaszfalak vígjáték, Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje musical, az Aranylakodalom vígjáték, a Szerelmi bájital vígopera és a Szép nyári nap Neoton-musical is vár a nézőkre.
Az érdeklődők a sokszínű műsorkínálat előadásainak bármelyikére válthatnak még jegyet a díjnyertes Fesztivál szegedi jegyirodájában, webfelületén vagy az Interticket irodáiban országszerte.

Megosztom

2024. május 21.


Kirobbanó lendülettel indult a Szegedi Szabadtéri Játékok

Közel teltházas néptáncgálával vette kezdetét a Szegedi Szabadtéri Játékok az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Az előadást megelőzően Barnák László főigazgató köszöntötte a megjelenteket és nyitotta meg a programsorozatot.

2024. június 17.

Részletek

Próbálja a Rebeccát a Szegedi Szabadtéri

Elindult a Szegedi Szabadtéri Játékok új produkciója, a Rebecca próbafolyamata. Béres Attila rendező irányításával az Óbudai Distr3ct rendezvényteremben láttak munkához az előadás közreműködői, majd júliusban Szegeden folytatódnak a nagyszabású musical előkészületei.

2024. június 10.

Részletek

Szegedi művészekkel bővül a Rebecca szereplőgárdája

A Szegedi Nemzeti Színházhoz kötődő színművészek is fellépnek a Szegedi Szabadtéri Játékok készülő bemutatójában. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicalének Béres Attila-rendezte, vadonatúj színrevitelében Barnák László, Borovics Tamás, Dobos Katalin és Gömöri Krisztián is színpadra áll a Dóm téren.

2024. június 07.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás