Jegyvásárlás

Információk

Közérdekű adatok Közbeszerzés
    Képtár nyitva tartás Kedd - vasárnap: 10.00 - 18.00 óráig Szabadtéri előadásnapokon 10.00 - 20.00 óráig!   Egyéb programok A meghirdetettek szerint A Regionális Összművészeti Központ (REÖK) látogatói házszabályzata

 

 1. Minden a REÖK-be belépő látogató tudomásul veszi, hogy a belépéssel a jelen házszabályban foglaltak betartását vállalja.
 2. Az Igazgatóság, a biztonsági szolgálat és a hostessek utasításait a látogatók kötelesek betartani.
 3. A REÖK területére ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert, továbbá gyúlékony és robbanásveszélyes anyagot vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!
 4. A kiállítóterekbe ételt, italt, táskát, kabátot, esernyőt tilos behozni. Minden ilyet kérünk a ruhatárban elhelyezni, melynek használata kötelező.
 5. Az őrizetlenül hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.
 6. Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló, valamint a nem kulturált öltözékben megjelenő személy a REÖK-öt nem látogathatja.
 7. A másokat megbotránkoztató, zaklató, agresszív, garázda magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat kivezetheti, illetve szükség esetén a rendőrséget értesíti.
 8. A REÖK területén okozott bármilyen károkozás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET von maga után a Ptk. szabályai szerint!
 9. Az épületben és az épület 5 méteres körzetében TILOS a dohányzás.
 10. Látogatóink kötelesek betartani a kulturált viselkedési szabályokat.
 11. A  kiállítóterekben  a mobiltelefon használatát kérjük mellőzni.
 12. Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a kiállítóterekben kamerás megfigyelő-, és rögzítő-rendszer működik.
 13. Társaságunk ezúton tájékoztatja a REÖK vendégeit, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokra a REÖK jegyirodájában jegyet vásárló közönséget, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon résztvevőket, hogy a tömegrendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Fentiekre figyelemmel Társaságunk fenntartja a jogot Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínein, illetve a REÖK-ben zajló közéleti események rögzítéséhez, - ahol nem az egyes ember képmásának a felvétele a cél, hanem a tömeg bemutatása - és az így rögzített anyag nyilvánosságra hozatalához.
 14. A kiállítás valamennyi műtárgya szerzői jogvédelem alá esik, így bármilyen célú és formájú felhasználásuk közlési engedélyhez kötött, melyet minden darabra, minden alkalommal külön kell megkérni.
 15. A művekről reprodukciók és azok közlési engedélye kizárólag a Regionális Összművészeti Központot üzemeltető Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft.-től igényelhetők.
 16. A REÖK kiállításairól és rendezvényeiről szóló beszámolókhoz a Marketing Osztálytól marketing(kukac)szegediszabadteri.hu igényelhetnek fényképeket, vagy fényképezési engedélyt.
 17. Felhívjuk Kedves Látogatóink figyelmét, hogy kiállítótermünkben a nyugalom megzavarására alkalmas művek is lehetnek, melyek egyes látogatóinkban visszatetszést kelthetnek. Erre tekintettel a kiállítás megtekintése mindenkinek csak a saját felelősségére történhet.
 18. Mozgáskorlátozottak és rászorulók közlekedését a lépcső melletti felvonó segíti.
 19. Jegyet nem cserélünk, és nem váltunk vissza.
 20. Ingyenes belépésre jogosult:

- arcképes újságíró igazolvánnyal,
- International Association of Art igazolvánnyal,
- a minisztérium által országosan kiállított múzeumigazolvánnyal rendelkezők
- további információ a kedvezmények igénybevételéről a www.reok.hu weboldalon a Jegyvásárlás menüpont alatt található

Az ingyenes belépő a Marketing Osztály megkeresésével, a látogatás előtt legalább 48 órával, a marketing(kukac)szegediszabadteri.hu e-mail címen igényelhető.

Fizetési módok: Edenred Ticket Culture, Szabadidő Erzsébet-utalvány

  

Nyitva tartás:

Képtár nyitvatartás:

Kedd - vasárnap 10.00 - 18-00 óráig

Szabadtéri Játékok előadásnapjain 10:00 – 20:00 óráig

 

Jegyértékesítés

Hétfő -  Vasárnap 10:00 – 18:00 óráig

Szabadtéri Játékok előadásnapjain 10:00 – 20:00 óráig

Megosztom

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás