Jegyvásárlás

Töltődjön fel a Szabadtérivel! nyereményjáték játékszabályzata

Töltődjön fel a Szabadtérivel!

 

nyereményjáték játékszabályzata

 

 

 

 

1. A játék időtartama

 

A játék 2013. április 08-tól 2013. április 30-ig tart. Sorsolás és eredményhirdetés 2013. május 6-án,

 

14 órakor. A sorsolás kézi sorsolás útján történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget. A sorsolás nyilvános, helye 6720 Szeged, Tisza L. krt. 56. A sorsolást a Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft. cégvezetője és közjegyző felügyeli.

 

 

2. A játék szervezője

 

A játék szervezője a Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft. (székhely: 6720 Szeged, Tisza L. krt. 56.; adószám: 22119742-2-06; cégjegyzékszám: Cg.: 06-09-011654) továbbiakban Szervező.

 

 

1. A Játékban résztvevő személyek

 

A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki személyesen 2013. április 8. és 30. között a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évadára szóló belépőjegyet vásárol a Fesztivál Jegyirodában (6720 Szeged, Tisza L. krt. 56.) (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

 

 

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

 

• a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);

 

• az Interticket Fesztivál Jegyiroda Kft tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;

 

• egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

 

3. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

 

A játékban részt vesz minden olyan jegyvásárló, aki 2013. április 8. és 30. között a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évadára szóló belépőjegyet vásárol a Fesztivál Jegyirodában (6720 Szeged, Tisza L. krt. 56.) és a vásárlás során kapott kitöltött nyereményszelvényt a Fesztivál Jegyirodában elhelyezett gyűjtődobozba dobja. A jegyvásárló minden páros (2 darab) belépőjegy vásárlása után kap 1 darab nyereményszelvényt. Egy jegyvásárló a nyereményjáték ideje alatt több nyereményszelvénnyel is részt vehet a sorsoláson.

 

 

4. Nyeremény

 

A Szervező a nyertes számára az Andrássy Rezidencia Wine & SPA (Hotel Wine Kft. H-3915 Tarcal, Fő u. 94.) által felajánlott 108.000 Ft értékű wellness csomagot jelképező vouchert adja ajándékba. A nyeremény minden adóvonzatát a Szervező viseli.

 

A wellness csomag az alábbiakat tartalmazza:

 

• 2 éjszaka szállást, 2 fő részére superior típusú szobában.

 

• Gazdag büféreggeli, valamint 2 alkalommal félpanziós ellátás (büfé- vagy menüjelleggel)

 

• VinoSense Spa részlegünk használata, (jakuzzi, úszómedence élményelemekkel, finn-, bio- és infra szauna, mesterséges barlangfürdő beépített masszázzsal, sókamra, jégkutak, gőzfürdő, élményzuhanyok,).

 

• Fürdőköpeny és fürdőpapucs-bekészítés a szobában.

 

• Parkolás a szálloda szabadtéri parkolójában.

 

• LAN és Wi-Fi internetkapcsolat a szobákban.

 

• WIFI internet kapcsolat a különteremben és a közösségi terekben.

 

 

 

A vouchert hétköznap és hétvégén is fel lehet használni (kivéve: kiemelt időszakok) az Andárssy Rezidencia Wine & SPA-val történő előzetes egyeztetés szerint (Telefon: (+36) 47 580 015).

 

Az ár nem tartalmazza az idegen forgalmi adót, melynek megfizetése a nyertest terheli, mértéke 460 Ft/fő/éj.

 

 

5. A nyertesek kiválasztása

 

A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A Szervező a sorsolás nyertesét a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. Tartaléknyertes értesítésére csak akkor kerül sor, ha ő válik jogosulttá az adott nyereményre, ebben az esetben az értesítés további 3 napon belül történik meg. A nyertesek nevét Szervező közzéteszi a www.szegediszabadteri.hu internetes oldalon. A Szervező a nyertes értesítését a játékosok által a nyereményszelvény kitöltése során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (3 próbálkozás), sem telefonon (3 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor a nyertes elveszti az ajándékra való jogosultságát.

 

Amennyiben a nyertes elveszti jogosultságát a nyereményre, úgy a sorsolás során kihúzott tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre.

 

Amennyiben bármely nyertes/tartaléknyertes a sorsolást követően teljes bizonyító erejű magánokiratban úgy nyilatkozik, hogy a nyereményre való jogosultságával élni nem kíván, a soron következő tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre. Amennyiben az adott játékra kihúzott egyik tartaléknyertes sem lesz jogosult nyereményre a fentiek szerint, úgy az adott játékot meghiúsultnak kell tekinteni.

 

 

 

 

6. A nyeremény átadása

 

A nyeremények átadására a sorsolást követően 15 napon belül kerül sor, ezen időszakon belül a nyereményjáték Szervezőjének meg kell állapodni az átadás időpontjában a nyertesekkel.

 

A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen 15 napos határidőn belül tudja biztosítani. A nyertes Játékosok kötelesek együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 15 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető, és vele szemben semmilyen igény nem érvényesíthető.

 

A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyeremények átvételével kapcsolatos költségek a Játékosokat terhelik. A Szervező a nyeremény tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertesek ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremények átadásakor a nyertesek számára megjelöl.

 

 

6. Részvételi feltételek

 

A játékban a résztvevő csak akkor vehet részt, ha elfogadja a jelen szabályzat rendelkezéseit, eleget tesz a jelen szabályzat 3. pontjában foglalt feltételeknek, nincs vele szemben az 1. pont szerinti kizáró ok.

 

Ha a játékban a résztvevő előzetesen, önkéntesen és kifejezetten hozzájárult, hogy a Szervező a www.szegediszabadteri.hu oldalon az adatait (név, irányítószám, település) nyerés esetén nyilvánosságra hozza.

 

 

 

 

7. Adatkezelési szabályok

 

A Játékos személyes adataival kapcsolatos adatszolgáltatása mindenkor önkéntes.

 

A Nyereményjátékban résztvevők tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a megadott személyes adataikat (név, pontos cím, telefonszám, e-mail cím) a Nyereményjáték lebonyolítása céljából, a Nyereményjáték időtartama alatt – a Nyertes adatait pedig a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján a Nyeremény átadásától számított 8 évig a nyilvántartásában – rögzítse, kezelje. A Játékos a Játékban való részvétellel kifejezett hozzájárulását adja, illetve felhatalmazza a Szervezőt, hogy nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét a,Szervező részére promóciós tevékenység céljából továbbítsa, és ezen társaság az adatait a Játékos hozzájárulás visszavonását tartalmazó nyilatkozata kézhezvételéig kezelje.

 

Szervező az adatokat a nyereményjáték végig kezeli, ezt követően azokat megsemmisíti.

 

A Nyertesek egyebekben hozzájárulnak ahhoz, hogy a sorsolást követően teljes nevük és a az általuk megadott település neve a www.szegediszabadteri.hu internetes oldalon közzétételre kerüljön.

 

A Lebonyolító szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, és bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, helyesbítését vagy zárolását az alábbi e-mail címen: marketing2@szegediszabadteri.hu

 

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a megadott adatai törlését a Nyereményjáték befejezése előtt kéri.

 

A Játékososok adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

 

 

Szeged, 2013. április 3.

 

 

 

Megosztom

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás