Jegyvásárlás

Húz 'n Tróger koncert

Négy koncerttel, változatos kínálattal várják a könnyűzene rajongóit az Újszegedi Szabadtéri helyszínén augusztus 22-én. A közönség punk, rock, rap, alternatív rock és elektronikus black pop műfajra is bólogathat.

 

Négy zenekar egy-egy órás koncertjével várja a közönséget a Szegedi Szabadtéri Játékok az újszegedi szabadtéri helyszínén. A Húz ’n Tróger, a Yellow Sunset FCF, a The Fiction Stop és a Tha Shudras Soundsystem zenéjére bulizhatnak azok, akik kilátogatnak a ligetbe augusztus 22-én. A zúzás 19 órakor indul és egészen 23 óráig meg sem áll, a belépés ingyenes.

 

huzentroger

A Húz ’n Tróger négyfős bandája a punk-rock műfajában barangol 2011. óta, léptek már fel a horvát Diverzija hc/punk-együttes előzenekaraként is. A Yellow Sunset FCF 2012-ben alakult, a hatfős zenekar – három MC-vel – a rap és a rock terepén kísérletezik. Az alternatív rockot játszó The Fiction Stop az elmúlt két évben állandó szereplője volt az ország tehetségkutatóinak. Első, stúdióban rögzített hanganyaguk 2010 őszén jelent meg Új Háttér Készül címmel. A dalokra jellemző lendületes és sokrétű ritmusok mellett érdekesen keverednek az alternatív zene, a popzene, az indie, a rock'n'roll és a kísérletező elektronikus zenei elemek. Az elektronikus black popot játszó The Shudras Soundsystemet Freddie FMaN Shuman 2010-ben alapította barátjával, mint minimal techno-t játszó live act duo-t, de a cél már akkor is egy többtagú, nyitott felfogású zenekar-performansz volt.

 

 

Megosztom

További előadásaink

Tim Rice - Andrew Lloyd Webber

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera

07. | 02., 03., 04., 09., 10.
Jegyvásárlás

Magyar Állami Népi Együttes

Tánc-Ünnep

néptánc, koncert

07. | 23.
Jegyvásárlás

Juhász Levente - Szente Vajk - Galambos Attila

Puskás, a musical

musical

07. | 17., 18.
Jegyvásárlás