Jegyvásárlás OMW-Goodwill nyereményjáték Párizsi út nyereményjáték

Sétálójeggyel is hallgatható az Ajándékkoncert

Sétálójeggyel is hallgatható az Ajándékkoncert

Azoknak sem kell kihagyniuk a Szegedi Szabadtéri idei szimfonikus eseményét, akiknek már nem jutott ülőhely a 4000 fős nézőtéren. Limitált számban sétálójegyeket ad ki a fesztivál, melyekkel szintén élvezhető a Pál Tamás karmester és Bogányi Gergely zongoraművész nevével fémjelzett est.

Az új magyar csodazongora is felcsendül a Szegedi Szabadtéri Játékok idei Ajándékkoncertjén, melyre azok a nézők kaptak jegyet, akik korábban belépőt váltottak a fesztivál ez évi operaprodukciójára, A bolygó hollandira. Most azok számára is lehetőség nyílik a különleges zenei élmény befogádására, akik korábban lemaradtak erről az akcióról.

A Dóm téri nézőtér ugyan megtelt az augusztus 17-i koncertre, a Szabadtéri kivételesen - a hatalmas érdeklődésre tekintettel - sétálójegyekkel igyekszik csillapítani a komolyzenére vágyók “kulturális éhségét”. A korlátozott számban rendelkezésre álló belépőket hétfőtől lehet igényelni a  REÖK-ben található Fesztivál Jegyirodában (10-18 óráig) és a Dóm téri jegypavilonban (17-21 óráig). Tegyen egy esti sétát a Dóm téren, és részesüljön ebben a nem mindennapi zenei élményben.

 Az Ajándékkoncerten fellép Bogányi Gergely Liszt Ferenc-díjas és Kossuth-díjas zongoraművész. Az est show-jellegét emeli majd, hogy a látványnak is lenyűgöző, szinte képzőművészeti jelentőségű új magyar csodazongorát is bemutatja a közönségnek. A Szegedi Szimfonikus Zenekart Pál Tamás Liszt Ferenc-díjas karmester dirigálja. A koncerten elhangzik majd Csajkovszkij b-moll zongoraversenye, a Rómeó és Júlia nyitánya valamint Rimszkij-Korszakov Spanyol capriccio-ja. Hegedűszólót játszik Kosztándi István.

 

NKA igazgatosaga

 

Megosztom

2016. augusztus 15.


Mesebeli utazás a tánc szárnyán – interjú a Tiszavirág Néptáncegyesület elnökével, Tóth Gáborral

A Tiszavirág Néptáncegyesület 2016 óta szerves, mondhatni megkerülhetetlen része a szegedi és Szeged környéki hagyományőrző életnek. Ezúttal nem kisebb fába vágták a fejszéjüket, mint hogy nagyszabású gálaestjükkel megnyissák az Újszegedi Szabadtéri Színpad idei műsorfolyamát. Az előadás kapcsán az egyesület elnökével, Tóth Gáborral beszélgettünk.

2024. április 18.

Részletek

Önkéntes fesztiválkoordinátorokat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Szegedi Szabadtéri Játékok idén is várja leendő fesztiválkoordinátorainak jelentkezését. Olyan, 18. életévüket betöltött önkénteseket keresnek, akiknek mindene a kultúra, és szívesen kivennék részüket a Fesztivál 2024-as évadának lebonyolításából, a Dóm téri és Újszegedi Szabadtéri Színpad munkájából.

2024. április 16.

Részletek

Nyerj francia álomutazást a Szegedi Szabadtéri Játékokkal!

A Szabadtéri nemcsak a nyarat teszi feledhetetlenné - játssz velünk, és nyerj partnereddel őszi kiruccanást a szerelem, a művészet és a bohém Nouvelle Vague-életérzés szülőföldjére!

2024. április 15.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás