Jegyvásárlás

Színház és irodalom, igazi kulturális élmény karácsonyra!

Színház és irodalom, igazi kulturális élmény karácsonyra!

A Szabadtéri Játékok igazi kulturális élménycsomaggal ajándékozza meg Önöket! Minden vásárlónkat, aki legalább 4 db jegyet vagy bérletet vásárol a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira, megajándékozzuk egy Hemingway-kötettel a REÖK jegyirodájában. 

Az öreg halász és a tenger 1952-ben jelent meg, 1953-ban Pulitzer-díjat kapott, Hemingway pedig egy évre rá Nobel-díjat.

A mi időnkben a huszadik század novellairodalmának egyik legfontosabb alkotása, amely nagyban megalapozza Hemingway későbbi munkásságának megértését.

 A mi időnkben eredetileg 1925-ben jelent meg, a 21. Század Kiadó kiadása az 1926-os, bővített kiadást követi.

 

Ezen felül minden helyszínen belépőjegyet váltó vendégünket megajándékozzuk egy +21%-os kuponnal, melyet a 21. Század Kiadó online felületén a meglévő kedvezmények mellett extra 21 % kedvezményre használhatnak fel.

(Felhívjuk figyelmüket, hogy a köteteket és az ajándék kupont kizárólag a Fesztivál Jegyirodában,személyesen megvásárolt jegyek mellé tudjuk biztosítani, a készlet erejéig.) 

 

Válogasson Ön is kedvére igazi sikerkönyvek, bestsellerek, díjnyertes kötetek közül!

 

Boldog karácsonyt és felhőtlen nyári kikapcsolódást kívánunk!

 

Megosztom

2021. december 13.


Csillámporos panelvilág – izgalmas koncepcióval készülnek a Chicago alkotói

Hamarosan megkezdődnek az augusztus 12-én, a Szegedi Szabadtéri saját produkciójaként debütáló Chicago munkálatai. Az izgalmas előadást a mai színházi szcéna elismert alkotói álmodják az ország legnagyobb szabadtéri színpadára.

2022. május 11.

Részletek

Juronics Tamás rendezi a La Traviatát

Nemzetközileg elismert alkotó, a Kossuth-díjas Juronics Tamás rendezésében látható idén Verdi La Traviatája a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A fesztivál saját produkcióként valósítja meg a nagyszabású operát a Dóm téri nagyszínpadon.

2022. április 28.

Részletek

Sztárszereposztással debütál a Chicago Szegeden

A hazai színházi világ neves alkotóinak, változatos műfaji háttérrel rendelkező, elismert művészeinek közreműködésével mutatja be John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű musicaljét, a Chicagót a Szegedi Szabadtéri idén augusztusban, a fesztivál történetében először.

2022. április 21.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Zs. Vincze Zsuzsanna - Zsuráfszky Zoltán

Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz

tánc-szín-játék

07. | 01., 02.
Jegyvásárlás

Johnson-Andersson-Ulvaeus

Mamma Mia!

musical

07. | 08., 09., 15., 16.
Jegyvásárlás

Verdi

La Traviata

opera

07. | 29., 30.
Jegyvásárlás