Jegyvásárlás

Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára

Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára

A Szegedi Szabadtéri Játékok is csatlakozik a streaming szolgáltatást nyújtó intézményekhez. Elsőként nagysikerű Moliére-komédiánkat, az Úrhatnám polgárt tesszük online is hozzáférhetővé a közönség számára január 18-tól.

Egy felkapaszkodott parvenü, aki mindent megtesz azért, hogy többnek lássák, mint ami valójában. Ismerős a történet? Moliére Úrhatnám polgára olyan örökérvényű emberi tulajdonságokat mutat be és tesz nevetségessé, mint a kapzsiság, a törtetés és a sznobizmus, így nem véletlen, hogy két évadon keresztül, 2018-ban és 2020-ban is elsöprő sikert aratott nézőink körében.

A produkció uraskodó főhősét Balog József, „barátját” Dorante grófot Sorbán Csaba, míg Jourdain feleségét Sebők Maya alakítja. Jakab Tamás a filozófus-narrátor figuráját ölti magára, Barnák Lászlót az udvarló, Cléonte, Borsos Beátát a grófnő, Farkas Andreát, a szolgáló, míg Kosztolányi Józsefet Covielle, Cléonte inasa és a „vakvezető” szerepében láthatja a közönség. A Herczeg T. Tamás rendezte humorral teli komédiát nemcsak a népszerű szegedi színészekből álló szereplőgárda, de Parti Nagy Lajos utánozhatatlan nyelvi leleményei, Szirtes Edina „Mókus” különleges zenei világa, és a Bianca Imelda Jeremias által megálmodott látványos jelmezei is felejthetetlenné teszik.

 

Az online megtekinthető produkcióra az alábbi jegytípusok válthatók meg az online-szegediszabadteri.jegy.hu linken: 

Jegy1 (egyedül megtekinthető): 3.900 Ft

Jegy2 (több személy megtekintheti): 7.000 Ft

Pártolói jegy: 10.000 Ft

 

Az előadás 2021. január 18. 19:00 órától 2021. január 24. éjfélig tekinthető meg.

A jegyvásárláskor megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik, mely tartalmazza a megvásárolt tartalom linkjét. Az előadás a linkre kattintva érhető el.

 

Részletes információt a jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi linkre kattintva olvashat, a „Streaming szolgáltatás” című bekezdésben. 

 

Megosztom

2021. január 14.


Tájékoztatás a 2020-as elmaradt Dóm téri előadások jegyeiről

Kedves Nézőink!

2021. február 25.

Részletek

AKÁRKI az interneten

2021. február 10.

Részletek

Herczeg Tamás sajtóközleménye

2021. január 19.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Tim Rice - Andrew Lloyd Webber

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera

07. | 02., 03., 04., 09., 10.
Jegyvásárlás

William Shakespeare

Sok Hűhó Semmiért

vígjáték

07. | 23., 24.
Jegyvásárlás

Alan Menken - Glenn Slater

Apáca Show

musical

07. | 30., 31.
08. | 01.
Jegyvásárlás