Jegyvásárlás

Közlemény: 21-én tartjuk meg a Szabadtéri Játékok augusztus 20-i előadásait

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása és az aktuális időjárás-előrejelzés figyelembe vételével a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetősége úgy döntött, elhalasztja az augusztus 20. 21.00 órai kezdéssel tervezett Chicago és Anconai szerelmesek című előadásait a Dóm tér és az Újszegedi Szabadtéri Színpad helyszínein.

Az előadások a tervezett esőnapon, 2022. augusztus 21-én, 21.00 órakor kerülnek megrendezésre az eredeti helyszíneken. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakvéleménye megerősíti, hogy ezen a napon sokkal kedvezőbbek az esélyek az előadások problémamentes lebonyolítására. A 20-i előadásnapra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az esőnapra. A már megvásárolt belépőjegyek visszaváltására kizárólag az esőnap esetleges meghiúsulása esetén van lehetőség, a Szegedi Szabadtéri Játékok Általános Szerződési Feltételeinek értelmében.

Megosztom

2022. augusztus 20.


Meghirdette jövő évi műsorát a Szabadtéri Játékok!

Meghirdette Dóm téri programját és újszegedi koncertműsorát a Szegedi Szabadtéri Játékok. A nagyszínpad 5 zenés előadása között saját bemutató és továbbjátszás, valamint Ajándékkoncert is szerepel; és visszatér 7 estén a népszerű újszegedi koncertsorozat is.

2022. november 22.

Részletek

Adathalász levelek

2022. október 21.

Részletek

Közel 65 ezren voltak kíváncsiak a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es évadára

Sikerrel zárta idei évadát a 91 éves Szegedi Szabadtéri Játékok. A Dóm téri és az előző évekhez képest kétszeres előadásszámot produkáló Újszegedi Szabadtéri Színpad előadásaira közel hatvanötezren látogattak el ebben az évben.

2022. augusztus 31.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Ajándékkoncert

szimfonikus zenekari koncert

Jegyvásárlás

Kander-Ebb-Fosse

Chicago

musical

07. | 28., 29., 30.
Jegyvásárlás

Geszti-Monori-Tasnádi

Ezeregy éjszaka

worldmusical

08. | 11., 12., 18., 19., 20.
Jegyvásárlás