Jegyvásárlás Online kérdőív

Ajándékkoncert – páros jegyek a szegedieknek

Ajándékkoncert – páros jegyek a szegedieknek

Idén is különleges koncertélményben részesülhetnek a szegediek! A Szabadtéri Játékok és a Szegedi Szimfonikus Zenekar egyedülálló Ajándékkoncertjére július 13-án, 21 órakor kerül sor a Dóm téren. A Liszt-díjas, Kiváló Művész, Pál Tamás karmester vezényletével idén a 19. századi komolyzene remekeiből ad ízelítőt a Szegedi Szimfonikus Zenekar.

A nagyszabású koncertre szegedi lakcímkártyával fejenként két jegyet lehet igényelni július 7-én csütörtökön 10 órától, a készlet erejéig, személyesen a Fesztivál Jegyirodában.

Megosztom

2022. július 04.


Megérkezett Szegedre a Chicago!

Szegeden folytatódik a Szabadtéri Játékok történetében először színpadra kerülő Chicago próbafolyamata. A musical résztvevői csütörtöktől a Szegedi Nemzeti Színházban, majd a Dóm téri színpadon készülnek tovább az előadás augusztus 12-i bemutatójára.

2022. július 28.

Részletek

Opera a levegőben – megérkezett a Dóm térre a La Traviata!

2022. július 22.

Részletek

A Chicagóba keres férfi statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok

18 és 38 év közötti férfiak jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a Chicago című produkcióban való közreműködésre. A statisztaszerepre pályázóknak Papp Janó jelmeztervező és Barta Dóra koreográfus tart válogatást július 19-én, kedden 16:00 órától, melynek helyszíne a Szegedi Nemzeti Színház Balett-terme.

2022. július 13.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Ajándékkoncert

Jegyvásárlás

Zs. Vincze Zsuzsa - Zsuráfszky Zoltán

Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz

tánc-szín-játék

07. | 01., 02.
Jegyvásárlás

Johnson-Andersson-Ulvaeus

Mamma Mia!

musical

07. | 08., 09., 15., 16.
Jegyvásárlás