Jegyvásárlás

Adathalász levelek

Felhívjuk nézőink és partnereink figyelmét, hogy az utóbbi időszakban adathalász emailt küldtek ismertelenek a Szegedi Szabadtéri Játékok email címére, mely adatvédelmi incidens során kompromittálódhattak nézőink és partnereink adatai. Az incidens észlelése után azonnal megkezdtük annak kivizsgálását és megtettük a szükséges intézkedéseket a kár elhárítása érdekében.

Kérjük, amennyiben gyanús tartalmú emailt, hirdetést kapnak vagy a személyes adatai megadását kérik Önöktől, akkor semmiképp ne kattintsanak az ilyen típusú emailekben szereplő linkekre, és ne adják meg semmilyen adatukat.

A Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok soha nem küld kéretlen üzeneteket, amelyben jelszavát vagy más személyes adatát kéri.

Ha véletlenül mégis rákattintottak egy adathalász levélben található linkre, vagy megadták adataikat, hívják a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyirodáját a 0662 541-205-ös telefonszámon.

Megosztom

2022. október 21.


István, a király - négy helyett öt estén át!

Újabb előadásnapon tűzi műsorára az István, a királyt 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok. Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját a korábban meghirdetett dátumok mellett augusztus 18-án is láthatja majd a Dóm téri közönség.

2023. december 01.

Részletek

Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren

Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2023. november 28.

Részletek

Meghirdette Dóm téri évadát a Szegedi Szabadtéri Játékok

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-es, nagyszínpadi előadásaira. A Dóm téren a világhírű zongoraművész, Péter Bence nagykoncertje a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, a Szabadtéri önálló produkciójában a Rebecca és az Ezeregy éjszaka musicalek, valamint az István, a király rock-opera várja a közönséget.

2023. szeptember 28.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Péter Bence Live

koncert

06. | 28.
Jegyvásárlás

Geszti - Monori - Tasnádi

Ezeregy éjszaka

world musical

07. | 05., 06., 07., 12., 13.
Jegyvásárlás

Kunze - Lévay

Rebecca

musical

07. | 26., 27., 28.
08. | 02., 03.
Jegyvásárlás