Jegyvásárlás Nyereményjáték

Lecsaptak a 2017-es Szabadtéri-jegyekre a nézők

Lecsaptak a 2017-es Szabadtéri-jegyekre a nézők

Rengeteg belépő talált már gazdára, a közönség szereti és várja a jövő nyári műsort, melyben olyan új produkciók közül választhatunk, mint A Notre Dame-i toronyőr, A Vízkereszt és a Tosca.

Azonnal lecsaptak az első majd kétezer jegyre a Szegedi Szabadtéri lelkes és hű nézői. A 2017-es évad produkcióira szóló belépők értékesítését pár napja kezdte a Dóm téri fesztivál, és máris fél nézőtérnyi talált gazdára.

A legnépszerűbb előadás az új műsorban az immár negyedjére műsorra kerülő ABBA-musical, a Mamma Mia!, melyet az elmúlt három nyáron már több mint 52ezer néző látott. A Madách Színház csapatának jókedvű, bulis produkciójára azonban továbbra is óriási az érdeklődés. Nem sok időt jósolunk a még fennmaradó, üres helyeknek, pillanatokon belül viszik majd el a belépőket a jegypénztárból a görög partokon játszódó szerelmes történet legnagyobb rajongói.

Kontinenseken ível át a szerelem a Szegedi Szabadtéri deszkáin, ugyanis rögtön a Mamma Mia! után Hollywoodban találhatja magát az, aki a következő, szintén visszatapsolt produkcióra megváltotta jegyét. Az Ének az esőbent sem eresztette ugyanis a közönség, öt teltházas este után, jövőre újra elered a táncra perdítő zápor a színpad felett.

Szintén “betalált” a nézőknél egy vadonatúj, Magyarországon még sosem látott darab, A Notre Dame-i toronyőr. Biztosan sokan emlékeznek a Disney pár évvel ezelőtti mozijára, melyben Quasimodo, Esmeralda, a jóképű Phoebus kapitány és a boldogság útjában álló cselszövők lépéseit csavarta fordulatokban gazdagon a rajzfilmstúdió. Az izgalmas, könnyes, romantikus sztori, középpontban a világ egyik legszebb templomával, a Dóm téren is felidézi majd Párizs mesés hangulatát. Sokan szavaztak már előre bizalmat a Budapesti Operettszínházzal közös produkciónak.

A nagysikerű Tévedések vígjátéka bebizonyította, hogy látványos színrevitelben, kitűnő prózai színészekkel érdemes vígjátékot játszani a Dóm téren, így ezt a ziccert sem hagyja ki jövőre a Szabadtéri. Ismét a mestertől, Shakespeare-től láthatunk egy vérbeli komédiát. A Vízkereszt vagy amit akartok garantálja az önfeledt szórakozást és számos nagyszerű szereppel várja hazánk legjobb színművészeit a Dóm téri deszkákra.

Mára már nem kérdés, hogy ha az opera műfajáról van szó, a Szegedi Szabadtéritől akkor is mindig különleges produkciót remélhetnek a nézők. Ilyen lesz a Tosca is, Puccini népszerű zeneműve, mellyel egyébként indul a jövő évad. Lehengerlő hangok, látványos kivitelezés, izgalmas koncepció - ez jellemezte eddig a Dóm téri operákat, és ez persze a jövőben sem változik.

Megosztom

2016. szeptember 23.


Gyermekcastingot tartott a Szegedi Szabadtéri Játékok

Novák Péter rendező meghallgatta az István, a király leendő gyermekstatisztáit Szegeden. Szörényi Levente és Bródy János rockoperájában, a Zikkurat Produkció előadásában léphetnek színpadra a legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtó jelentkezők augusztusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2024. március 13.

Részletek

Táncos meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri

Táncművészeket keres Rebecca című, önállóan bemutatandó produkciójába a Szegedi Szabadtéri Játékok. Március 25-ig adhatják be jelentkezésüket, akik Tihanyi Ákos koreográfus vezetésével részt kívánnak venni a Michael Kunze és Sylvester Lévay nagyszabású musicaljének színpadra állításában.

2024. március 11.

Részletek

Dedikált CD-n az Ezeregy éjszaka slágerei

Dedikált CD-n is elérhető Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljének zenei anyaga. Az albumot az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok online jegyvásárló felületén és a szegedi Fesztivál Jegyirodában is beszerezhetik a készlet erejéig.

2024. március 06.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás