Jegyvásárlás Online kérdőív

Jegyinformációk

Jegyárakról a jegyárak és online jegyvásárlás menüpontokból tájékozódhat.   Szabadtéri utalvány felhasználási szabályzat

Edenred Ticket Culture, Szabadidő Erzsébet-utalvány, K&H, MKB, OTP SZÉP kártya, Posta Paletta sport- és kultúra utalvány elfogadóhelyek:
Szeged: Fesztivál Jegyiroda (6720 Szeged, Tisza L. krt. 56.)

ticket_culture_and_sporterzsebet_utalvany

index mkbszep_elf_nagy otpszepkartya_elfogado_optika 2013_posta_paletta_sport_es_kultura_500ft

Szegeden:

Fesztivál Jegyiroda

REÖK, 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56.
Tel: +36-62/541-205
Fax: +36-62/541-206; 
Nyitvatartás: hétfő - vasárnap: 10-18-ig, 
E-mail jegyrendelés: jegyrendeles@szegediszabadteri.hu 

 

Utalványokat és Szép-Kártyát CSAK itt fogadunk el. Továbbá jegyirodánkban minden bankkártya típust elfogadunk, kivéve AMEX (American Express) kártyát.

Jegyfoglalás csak jegyirodánkban lehetséges, valamint a rendszer két hétig (azaz 14 napig) tartja azokat és a jegyek az időtartam lejárta után automatikusan felszabadulnak. 

 

Budapesten:

Agentura Adventure Utazási és Jegyiroda Kft.

1046 Budapest, Lakkozó utca 20. fszt. Ü-1. Tel.: +36-1/788-3901; Fax: +36-1/788-3902; Mobil: +36-30/37-222-73; e-mail: info@agentura.hu
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.30 http://www.agentura.hu
Engedély szám: U-000628  

Ticket Express
Dalszínház utca 10. (Operaház bal oldala)
1061 , Budapest VI.+36-30-30-30-999
info@tex.hu
H-P: 10 - 18

 

Ticket Express - SYMA Jegypénztár (Dózsa György út felöl)

Dózsa György út 1.1146 , Budapest XIV.
+36-30-30-30-999
info@tex.hu
H-P: 9-17
Ebédidő: 13:00-13:30

 

Budapesti Operettszínház - Jegypénztár

1065 Budapest, Nagymező u. 17.
Nyitva tartás:
H-P.: 10.00 - 19.00
SZ-V.: 13:00 - 19.00
Telefon: 312-4866, 353-2172
E-mail: jegy@operett.hu

További jegyértékesítő helyekért kattintson ide!

    Dóm téri nézőtér:   DomTeriSNezoter     

Újszegedi nézőtér:

ujszegedi_nezoter_A4

Tranzakcióra alkalmas bankkártyák online jegyvásárlás esetén:

1. Minden Visa, MasterCard, American Express dombornyomott kártya (függetlenül a kibocsátó banktól) Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően - ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, ön természetesen fizethet internetes áruházunkban. 2. Electron kártyájával. Pontos információért, kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. 3. Maestro (nem dombornyomott) kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

Általános Szerződési Feltételek


I. Az előadásra vonatkozó szabályzat


1. Jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza. A jegy megvásárlásával az általános szerződési feltételek elfogadásra kerülnek! A rendezvény szervezője műszaki, technikai stb. akadályok, rossz idő esetén az előadás megkezdésével legkésőbb 23.00 óráig várhat. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújt szervező tájékoztatást. Az I. felvonás után félbeszakadt előadás megtartottnak tekintendő! Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapokra érvényesek. Ha az előadás végleges lemondásra kerül, a jegy az előadás dátumától számított 14 napon belül a www.szegediszabadteri.hu oldalon közzétett Közleményben foglaltak szerint váltható vissza.

2. Az esőnap időpontját a Szabadtéri legkésőbb az előadások megtartása előtt 8 nappal közzéteszi a honlapján, illetve arról ugyanezen időponttól a jegyirodákon lehet tájékoztatást kérni személyesen, e-mailben vagy telefonon. Fesztivál Jegyiroda – REÖK 6720, Szeged, Tisza L. krt. 56., jegyrendeles@szegediszabadteri.hu, 62/541-205

3. A jegy ára 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

4. A Szegedi Szabadtéri Játékok területén 6 év alatti gyermekek nem tartózkodhatnak.

5. A Szegedi Szabadtéri Játékok Nonprofit Kft. a műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartja!

6. A Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy az előadásokról kép és hangfelvételt készítsen, továbbá felhívja a nézők figyelmét, hogy a felvétel során alkalmazott technikai eszközök a színpadra való rálátást zavarhatják. Az esetleges kellemetlenségért nézőink elnézését és megértését kérjük.

7. Társaságunk ezúton tájékoztatja a Szegedi Szabadtéri Játékokon résztvevőket, hogy a tömegrendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Fentiekre figyelemmel Társaságunk fenntartja a jogot Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínein zajló események rögzítéséhez, - ahol nem az egyes ember képmásának a felvétele a cél, hanem a tömeg bemutatása - és az így rögzített anyag nyilvánosságra hozatalához.

8. Az 1999. évi LXXVI. törvény a Szerzői jogról rendelkezései értelmében ezennel tájékoztatjuk, hogy a www.szegediszabadteri.hu oldalon megvásárolt ingóságok (Mű) szerzői jogvédelem alatt állnak. Erre figyelemmel azok nyilvános felhasználáshoz a szerző engedélye és nevének feltüntetése szükséges. A Mű szerzőjének adatait az ingóságok vételére kötött adásvételi szerződésekben tüntetjük fel.

9. Társaságunk ezúton tájékoztatja a Szegedi Szabadtéri Játékok online jegyvásárlóit, hogy az online jegyvásárlás a jegy árán felül plusz értékesítési költségekkel járhat.

II. MŰSZAKI-TECHNIKAI ADATBÁZISKEZELÉSI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

1 // A Műszaki-technikai adatbázis kezelési és Működési Szabályzat (Szabályzat) tárgya és személyi hatálya:

Jelen szabályzat tárgya: A Szegedi Szabadtéri Játékok nem értékesíthető, így a jegyértékesítésre szánt helyek között nem szereplő, a Dóm térre való belépést és tartózkodást biztosító ún. műszaki-technikai helyeinek kezelésére, adatbázis létrehozására szánt kártyák, azok adatainak határozatlan idejű kezelése.

Jelen Szabályzat a Szeged város Dóm téri helyszín és az Újszegedi Szabadtéri Színpad helyszín vonatkozásában érvényesíthető tartózkodási engedély (továbbiakban: "belépő"), továbbá az engedélyben önkéntesen szolgáltatott adatok kezelésének általános szerződés feltételeit tartalmazza, mely kiterjed az engedélyt megadó és a továbbiakban adatkezelőnek minősülő Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft.Cj.szám: 06-09-011654) (továbbiakban: "Szabadtéri") és a tartózkodási engedéllyel rendelkezők (továbbiakban: "Engedélyes") viszonyára.

A belépő átvételével az Engedélyes kifejezetten elfogadja jelen Szabályzatot, írásban hozzájárul a jelen szabályzatban meghatározott személyes adatainak kezeléséhez, valamint annak későbbi módosításait és tudomásul veszi, hogy köteles betartani a Szabadtéri házirendjét és a biztonsági rendszabályokat.

Szabadtéri fenntartja magának a jelen Szabályzat egyoldalú módosításának a jogát azzal a feltétellel, hogy az esetleges változásról az érdekelteket a változás hatályba lépése előtt weblapján keresztül hirdetményi úton tájékoztatja. A mindenkor hatályos Működési Szabályzat megtekinthető a Szabadtéri honlapján. www.szegediszabadteri.hu


2 // A Működési Szabályzat érvényessége:

Jelen szabályzat 2015. augusztus 27. napjától határozatlan ideig érvényes.


3. // Az adatbázis létrehozásának célja: A szabadtéri játékok lebonyolításához szükséges munkatársak számára belépést biztosít, azt vonalkódos be- és kiléptető rendszerrel regisztrálva a szabadtéri játékok helyszínére: Szeged, Dóm tér és Újszegedi Szabadtéri Színpad és egyben a tartózkodási helyeket jelöli meg.Ebből az adatbázisból kereskedelmi forgalomba jegyek nem kerülnek.


4.//Az adatok kezelésével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adjuk:

• Kizárólag az Engedélyes által megadott, és a belépés során keletkező adatok kezelése történik (név, cím, telefonszám, születési idő, e-mail cím, igényelt szolgáltatások megjelölése). A személyes adatokra megadására és kezelésére kizárólag a belépőt használók egyértelmű azonosítása és elérhetőségük biztosítása miatt van szükség. Az adatkezelés időtartama: határozatlan

• Az adatkezelés során az Adatbázisban szereplő adatokat kizárólag a Szabadtéri illetékes dolgozói ismerhetik meg és kizárólag a jelen szabályzatban meghatározott célokra használhatják fel.

• Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden abban résztvevőnek jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének a megszüntetését kérni

• Az adatbázisból belépővel rendelkezők (Engedélyesek) kizárólag a belépőn megjelölt helyen tartózkodhatnak, semmilyen más joguk nem keletkezik és egyéb igényt sem érvényesíthetnek Szabadtérivel szemben a belépővel kapcsolatban.

• Szabadtéri a belépőből fakadó jogosultságokat egyoldalúan minden indoklás és következmény nélkül bármikor megszüntetheti, a belépőt visszavonhatja írásban, vagy a helyszínen szóban az ügyvezető igazgató vagy az ő próbatábla szerinti ügyeleti helyettesítésében eljáró személy.Szeged, 2015. augusztus 27.Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft.ügyvezető igazgatója


Az 1999. évi LXXVI. törvény a Szerzői jogról rendelkezései értelmében ezennel tájékoztatjuk, hogy a www.szegediszabadteri.hu oldalon megvásárolt ingóságok (Mű) szerzői jogvédelem alatt állnak. Erre figyelemmel azok nyilvános felhasználáshoz a szerző engedélye és nevének feltüntetése szükséges. A Mű szerzőjének adatait az ingóságok vételére kötött adásvételi szerződésekben tüntetjük fel.

Társaságunk ezúton tájékoztatja a Szegedi Szabadtéri Játékokon résztvevőket, hogy a tömegrendezvények résztvevőinek rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges. Fentiekre figyelemmel Társaságunk fenntartja a jogot Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínein zajló események rögzítéséhez, - ahol nem az egyes ember képmásának a felvétele a cél, hanem a tömeg bemutatása - és az így rögzített anyag nyilvánosságra hozatalához.

Megosztom

További előadásaink

Újszeged

Georg Friedrich Händel

Agrippina

opera

07. | 17., 18.
Jegyvásárlás
Újszeged

Graham Linehan

The Ladykillers

comedy

07. | 24., 25.
Jegyvásárlás
Újszeged

Moliére

The Bourgeois Gentleman

comedy

08. | 07., 08.
Jegyvásárlás