Jegyvásárlás Online kérdőív

Ajándékkoncert – páros jegyek a szegedieknek

Ajándékkoncert – páros jegyek a szegedieknek

Idén is különleges koncertélményben részesülhetnek a szegediek! A Szabadtéri Játékok és a Szegedi Szimfonikus Zenekar egyedülálló Ajándékkoncertjére július 13-án, 21 órakor kerül sor a Dóm téren. A Liszt-díjas, Kiváló Művész, Pál Tamás karmester vezényletével idén a 19. századi komolyzene remekeiből ad ízelítőt a Szegedi Szimfonikus Zenekar.

A nagyszabású koncertre szegedi lakcímkártyával fejenként két jegyet lehet igényelni július 7-én csütörtökön 10 órától, a készlet erejéig, személyesen a Fesztivál Jegyirodában.

Megosztom

2022. július 04.


Így zárult a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as évada

Lezárult a 2023-as Szegedi Szabadtéri Játékok. 17 különböző program, számos teltházas este, rekord bevétel, kiváló meghívott és önálló produkciók, köztük egy ősbemutató is színpadra került a nyári fesztivál két helyszínén, az Újszegedi és a Dóm téri Szabadtéri Színpadokon.

2023. augusztus 28.

Részletek

Elővásárlási lehetőséggel tér vissza jövőre az Ezeregy éjszaka

2023. augusztus 21.

Részletek

Tájékoztatás augusztus 18-i előadások megtartásásról

Bár a nap folyamán változékony lehet a szegedi időjárás, aggodalomra semmi ok! A ma esti Pletykafészek és Ezeregy éjszaka előadások 21.00 órai megtartására készülünk. Kérjük nézőinket, mindenképpen jöjjenek el, és lépjenek be helyszíneinkre! Ha az időjárás a meghirdetett kezdést mégsem teszi lehetővé, az előadások megtartásával, a kezdés csúsztatásával vagy az esőnapokkal kapcsolatos véglegesen érvényes tájékoztatást aktuálisan a helyszínen tudják majd kollégáink megadni a meteorológia pillanatnyi jelentése és az aktuálisan fennálló helyzet szerint.

2023. augusztus 18.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Bartók - Balázs

A kékszakállú herceg vára

opera

08. | 04.
Jegyvásárlás

Linders

Menopauza

musical

07. | 07., 08.
Jegyvásárlás

Eisemann-Halász-Békeffi

Egy csók és más semmi

zenés vígjáték

07. | 15.
Jegyvásárlás