Jegyvásárlás Online kérdőív

Adathalász levelek

Felhívjuk nézőink és partnereink figyelmét, hogy az utóbbi időszakban adathalász emailt küldtek ismertelenek a Szegedi Szabadtéri Játékok email címére, mely adatvédelmi incidens során kompromittálódhattak nézőink és partnereink adatai. Az incidens észlelése után azonnal megkezdtük annak kivizsgálását és megtettük a szükséges intézkedéseket a kár elhárítása érdekében.

Kérjük, amennyiben gyanús tartalmú emailt, hirdetést kapnak vagy a személyes adatai megadását kérik Önöktől, akkor semmiképp ne kattintsanak az ilyen típusú emailekben szereplő linkekre, és ne adják meg semmilyen adatukat.

A Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok soha nem küld kéretlen üzeneteket, amelyben jelszavát vagy más személyes adatát kéri.

Ha véletlenül mégis rákattintottak egy adathalász levélben található linkre, vagy megadták adataikat, hívják a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyirodáját a 0662 541-205-ös telefonszámon.

Megosztom

2022. október 21.


Így zárult a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as évada

Lezárult a 2023-as Szegedi Szabadtéri Játékok. 17 különböző program, számos teltházas este, rekord bevétel, kiváló meghívott és önálló produkciók, köztük egy ősbemutató is színpadra került a nyári fesztivál két helyszínén, az Újszegedi és a Dóm téri Szabadtéri Színpadokon.

2023. augusztus 28.

Részletek

Elővásárlási lehetőséggel tér vissza jövőre az Ezeregy éjszaka

2023. augusztus 21.

Részletek

Tájékoztatás augusztus 18-i előadások megtartásásról

Bár a nap folyamán változékony lehet a szegedi időjárás, aggodalomra semmi ok! A ma esti Pletykafészek és Ezeregy éjszaka előadások 21.00 órai megtartására készülünk. Kérjük nézőinket, mindenképpen jöjjenek el, és lépjenek be helyszíneinkre! Ha az időjárás a meghirdetett kezdést mégsem teszi lehetővé, az előadások megtartásával, a kezdés csúsztatásával vagy az esőnapokkal kapcsolatos véglegesen érvényes tájékoztatást aktuálisan a helyszínen tudják majd kollégáink megadni a meteorológia pillanatnyi jelentése és az aktuálisan fennálló helyzet szerint.

2023. augusztus 18.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Bartók - Balázs

A kékszakállú herceg vára

opera

08. | 04.
Jegyvásárlás

Linders

Menopauza

musical

07. | 07., 08.
Jegyvásárlás

Eisemann-Halász-Békeffi

Egy csók és más semmi

zenés vígjáték

07. | 15.
Jegyvásárlás