Jegyvásárlás Online kérdőív

A Chicagóba keres férfi statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Chicagóba keres férfi statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok

18 és 38 év közötti férfiak jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a Chicago című produkcióban való közreműködésre. A statisztaszerepre pályázóknak Papp Janó jelmeztervező és Barta Dóra koreográfus tart válogatást július 19-én, kedden 16:00 órától, melynek helyszíne a Szegedi Nemzeti Színház Balett-terme.

Az alkotók középmagas-magas, sportos vagy átlagos testalkatú urakat keresnek.
Kizárólag olyanok jelentkezésére számítanak, akik tudják vállalni a jelenlétet a próbaidőszak teljes hátralévő szakaszában (július 27-től augusztus 11-ig), valamint az összes előadáson (augusztus 12., 13., 14., 18., 19., 20.) és szükség esetén az esőnapokon (augusztus 15., 16., 21., 22.).

A jelentkezők előzetes regisztrációját a szervezők a produkcio@szegediszabadteri.hu címen várják 17. vasárnap 16:00 óráig. További információ is ezen az elérhetőségen kérhető.

A kiválasztottak a Szegedi Nemzeti Színház kiválóságaival és az előadás országos elismertségnek örvendő főszereplőivel: Ónodi Eszterrel, Czakó Juliannával, Nagy Ervinnel, Janza Katával, Mészáros Mátéval és Lakatos Márkkal léphetnek egy színpadra. Statisztaként részesei lehetnek a világhírű Chicago musical bemutatásának – a Szabadtéri Játékok történetében először.

Megosztom

2022. július 13.


Superbrands díjas a Szegedi Szabadtéri Játékok

Tizenegy év után ismét Superbrands díjjal tüntették ki a Szegedi Szabadtéri Játékokat. A független szakértőkből álló zsűri idén második alkalommal ítéli oda hazánk legnagyobb szabadtéri színházának a nívós elismerést.

2022. augusztus 12.

Részletek

Megérkezett Szegedre a Chicago!

Szegeden folytatódik a Szabadtéri Játékok történetében először színpadra kerülő Chicago próbafolyamata. A musical résztvevői csütörtöktől a Szegedi Nemzeti Színházban, majd a Dóm téri színpadon készülnek tovább az előadás augusztus 12-i bemutatójára.

2022. július 28.

Részletek

Opera a levegőben – megérkezett a Dóm térre a La Traviata!

2022. július 22.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Ajándékkoncert

Jegyvásárlás

Zs. Vincze Zsuzsa - Zsuráfszky Zoltán

Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz

tánc-szín-játék

07. | 01., 02.
Jegyvásárlás

Johnson-Andersson-Ulvaeus

Mamma Mia!

musical

07. | 08., 09., 15., 16.
Jegyvásárlás