Jegyvásárlás

A Chicagóba keres férfi statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Chicagóba keres férfi statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok

18 és 38 év közötti férfiak jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a Chicago című produkcióban való közreműködésre. A statisztaszerepre pályázóknak Papp Janó jelmeztervező és Barta Dóra koreográfus tart válogatást július 19-én, kedden 16:00 órától, melynek helyszíne a Szegedi Nemzeti Színház Balett-terme.

Az alkotók középmagas-magas, sportos vagy átlagos testalkatú urakat keresnek.
Kizárólag olyanok jelentkezésére számítanak, akik tudják vállalni a jelenlétet a próbaidőszak teljes hátralévő szakaszában (július 27-től augusztus 11-ig), valamint az összes előadáson (augusztus 12., 13., 14., 18., 19., 20.) és szükség esetén az esőnapokon (augusztus 15., 16., 21., 22.).

A jelentkezők előzetes regisztrációját a szervezők a produkcio@szegediszabadteri.hu címen várják 17. vasárnap 16:00 óráig. További információ is ezen az elérhetőségen kérhető.

A kiválasztottak a Szegedi Nemzeti Színház kiválóságaival és az előadás országos elismertségnek örvendő főszereplőivel: Ónodi Eszterrel, Czakó Juliannával, Nagy Ervinnel, Janza Katával, Mészáros Mátéval és Lakatos Márkkal léphetnek egy színpadra. Statisztaként részesei lehetnek a világhírű Chicago musical bemutatásának – a Szabadtéri Játékok történetében először.

Megosztom

2022. július 13.


Az elbűvölő Jenes Kitti az Ezeregy éjszaka hercegnője a Dóm téren

Jenes Kitti is színpadra lép Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljében. Az énekes színésznő Jázmin szerepét alakítja az Ezeregy éjszaka című ősbemutatóban, augusztus 11-én, 12-én, 12-án, 18-án, 19-én és 20-án a Dóm téren.

2023. június 02.

Részletek

Hamarosan kezdődik a Szegedi Szabadtéri – épül a Dóm téri színpad

Kiváló ütemben zajlanak az építési munkálatok a szegedi Dóm téren, amelyek végeztével július elsején kezdetét veheti hazánk legnagyobb nyári színházi fesztiválja, a Szabadtéri Játékok.

2023. május 30.

Részletek

Szegedi városnézésre invitálja rajongóit Janza Kata

Kedvenc szegedi helyeire kalauzolja el az érdeklődőket május 19-én, pénteken Janza Kata. A Szegedi Szabadtéri Játékok és a szegedi Tourinform közös programján a színművész egy órán keresztül idézi fel a szívének legkedvesebb emlékeket a napfény városáról.

2023. május 12.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Linders

Menopauza

musical

07. | 07., 08.
Jegyvásárlás

Eisemann-Halász-Békeffi

Egy csók és más semmi

zenés vígjáték

07. | 15.
Jegyvásárlás

Mozart

A varázsfuvola

opera

08. | 04.
Jegyvásárlás