Jegyvásárlás

Veréb Tamás

Verb-Tams1994-ben a vízöntő jegyében született Miskolcon, szülei második fiaként. Általános iskolai tanulmányait a Kazinczy Ferenc Általános és Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolában végezte és 2012-ben érettségizett a Diósgyőri Gimnázium hatosztályos, emelt szintű angol osztályában. Gimnáziumi évei alatt rendszeresen játszott a - dr. Lénárt Attila vezette - Diákszínpadon.

 

 

Zenei tanulmányait a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatja hat éve, Simonné Balogh Emese tanárnő odaadó felkészítése mellett. 2007. szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájába jár.

 

 

Kapcsolata a színházi élettel 9 éves korában kezdődött, amikor eljutott a Miskolci Nemzeti Színház Isten pénze című darabjának szereplőválogatására, ahol bekerült a darabba. Ezt követően játszott a Carmenben egy kisebb szerepet, majd a Kölyök című musical címszerepe következett négy éven át és szintén a Miskolci Nemzeti Színházhoz kötődik még egy szerepe, a Valahol Európában Csóró szerepét játszotta két éven keresztül. 2010-ben két újabb szerep következett: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon került sor a Szegény gazdagok és a Robin Hood musicalek ősbemutatóira, az előbbiben Kálmán, az utóbbiban William szerepét alakítja azóta is. Kálmán szerepét folyamatosan játssza a 2010/11-es évadban a József Attila Színházban.

 

 

 

 

Ezen kívül rendszeresen részt vesz magyar és nemzetközi énekversenyeken, valamint fellép musical rendezvényeken, jótékonysági gálákon.

 

 

 

 

2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

 

Megosztom

További előadásaink

Ajándékkoncert

szimfonikus zenekari koncert

Jegyvásárlás

Kander-Ebb-Fosse

Chicago

musical

07. | 28., 29., 30.
Jegyvásárlás

Geszti-Monori-Tasnádi

Ezeregy éjszaka

world musical

08. | 11., 12., 13., 18., 19., 20.
Jegyvásárlás