Következő előadás

2016. július 01
- 21:00

Következő előadás

2016. július 01
- 21:00

 
Drakula első tánca a Hungiban, az utolsó a Dóm téren lesz
A Szegedi Szabadtéri Valentin-napi akciója még tart: most minden, A bolygó hollandira szóló páros jegy vagy bérlet mellé Hungi-belépőt adnak ajándékba. A fesztivál azonban már a farsangi időszakra is készül, hiszen fergeteges Drakula-partyval ünnepelnek február végén, a 2016-os évad második bemutatója kapcsán.
 
Ajándékozd Paul Potts-ot Valentin-napra
Lepd meg szerelmedet a közelgő Valentin-nap alkalmából egy felejthetetlen nyári előadással, amelyen még a világhírű Paul Potts is dalra fakad, és koccintsatok előre az élményre egy fergeteges buli keretében. Folytatódik a Szegedi Szabadtéri Valentin-napi akciója: A bolygó hollandira szóló két jegy vagy bérlet mellé most Hungi-belépőt ad a fesztivál.
 
Ünnepeld világsztárral a Valentin-napot!
Énekeljen a világhírű tenor, Paul Potts a nyári randevútokon - ha A bolygó hollandira szóló jegyekkel leped meg szerelmed, most a Hungiba is ingyen mehettek. Valentin-napi akciót hirdet a Szegedi Szabadtéri, közös élményekkel megajándékozva ezzel a szerelmeseket.
 
Nem csillapodik a Mamma Mia!-láz: plusz előadás a Dóm téren
Idén is új előadást kell beiktatni a Mamma Mia!-ból a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorkínálatában, olyan kiemelkedő az érdeklődés az ABBA-musical iránt. A korábban meghirdetett estékre már most, év elején alig lehet pár jegyet venni. A július 21-i plusz időpontra csütörtöktől lehet belépőt vásárolni.
 
Az első öt legkeresettebb színház közt a Szegedi Szabadtéri
Az előkelő ötödik helyet érte el a Dóm téri fesztivál a Google népszerűségi listája alapján az internetezők közt. Még nem késő jegyet vagy bérletet vásárolni karácsonyra szeretteinknek a jövő évi műsor előadásaira.
Dosages of these drugs is also different. The largest dose of Tadacip has - 100 mg per day, and Cialis and Tadacip - 20 mg per day. Physical addiction does not occur when taking any of these drugs. Get more information here: